• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Detekcija curenja vode

  Detekcija curenja vode spada u naše svakodnevne usluge. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, lociranje curenja vode, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detekciju curenja vode korististimo specijalne termalne kamere najnovije generacije.

  Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Žarkovo

  Detekcija curenja vodeDetekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu, na samo jedan Vaš poziv. Imate priliku da odaberete pouzdane i profesionalne vodoinstalatere, ne samo kada je reč o detekciji curenja vode, već i svim vodoinstalaterskim uslugama koje Vam mogu zatrebati. Problemi sa cevima mogu uticati na curenje vode u zidu, odnosno zgradi ili zemlji. Ukoliko želite da proverite u kakvom su stanju Vaše cevi, kontaktirajte nas i mi ćemo uz pomoć specijalne opreme utvrditi da li postoje neka oštećenja, pukotine, zagušenje i sve ono što može da prouzrokuje probleme u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Na ovaj način ćete imati kompletan uvid u cevovod, samim tim ćete biti mirniji kada znate da ne postoje nikakva oštećenja, pukotine ili začepljenje.

  Snimanje cevi termalnom kamerom je metoda koju primenjujemo prilikom ovakvih intervencija. Koristimo specijalne kamere koje će detektovati i najsitnije pukotine i sve druge anomalije na cevima, naravno ukoliko ih ima. Kada se obavi detekcija curenja vode, vodoinstalater će odmah preći na najbolje i najefikasnije rešenje koje će Vam veoma brzo obezbediti funkcionalan prostor. Možete nas kontaktirati u svako doba dana i noći, posebno jer su hitne intervencije nešto što ne bira vreme, a u takvim situacijama znajte da možete računati na našu dostupnost.

  Dobijate uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima, bilo da je u pitanju sitan problem ili krupna intervencija koja zahteva specijalnu opremu i alat. Kada se vrši detekcija curenja vode, ne obija se zid i samim tim nema nikakvih oštećenja, niti nereda. Pozovite nas ukoliko je neophodno lociranje curenja vode u zemlji, obavićemo brzu i efikasnu intervenciju. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, bez nepredviđenih troškova i uz svo poštovanje rokova. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button