• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Servis bojlera

  Servis bojlera vršimo za sva fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Servis bojlera, montaža bojlera, zamena ventila za vodu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis bojlera obuhvata i servis kuhinjskog bojlera kao i servis protočnih bojlera.

  Servis bojlera – Vodoinstalater Žarkovo

  Servis bojleraPopravku bojlera je neophodno obavljati čak i pri najsitnijem kvaru koji klijenti često ignorišu dok on ne postane mnogo veći. Samo ispravan bojler je bezbedan bojler i to je važno napomenuti. Mnogi zanemaruju činjenicu da je bojler provodnik struje kroz vodu, pa samim tim ukoliko nije u potpunosti ispravan može ugroziti Vašu bezbednost. Posledice nekada mogu biti manje, ali se na veliku žalost može i tragično završiti usled neispravnosti bojlera. Posebno se ne preporučuje kupanje sa uključenim bojlerom, čak i ako je potpuno nov i potpuno ispravan, nikada se ne zna kada može doći do nekog spoja i još gore strujnog udara. Zbog toga smo tu mi da obavimo kompletan servis Vašeg bojlera i pobrinemo se za njegovu funkcionalnost.

  Popravku bojlera vršimo na celoj teritoriji Žarkova i okoline u svakom trenutku. Jedan poziv je dovoljan da rezervišete naše usluge, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Kvar bojlera nije uvek isti, nekada je u pitanju vrlo jednostavna intervencija, a nekada je problem znatno kompleksniji. Svakako Vam ne preporučujemo da sami pokušavate sa njegovom popravkom jer nestručnim rukovanjem ništa nećete postići, a takođe možete izložiti riziku sebe kao i ostale korisnike.

  Mi Vam nudimo pouzdanu i profesionalnu uslugu, popravku bojlera je nešto što vršimo gotovo svakoga dana, pozovite nas i saznajte sve što Vas zanima u vezi sa ovom i ostalim intervencijama. U zavisnosti od toga da li je kvar nastupio u prekidaču za rad bojlera, grejačima, instalacijama ili nekim drugim komponentama uređaja, primenjujemo određene metode. Kamenac i korozija takođe mogu biti jedni od uzročnika za nastanak kvara na bojleru. Prestanak rada bojlera spada u domene za hitne intervencije, pozovite nas kako bismo što pre osposobili Vaš uređaj. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i servis bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button