• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Vodoinstalaterske usluge

  Vodoinstalaterske usluge za fizička i pravna lica sedam dana u nedelji. Za sve vodoinstalaterske usluge, odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, detekcija curenja vode, zamena vodovodnih cevi i sve hitne intervencije naš dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Sve vodoinstalaterske usluge pružamo na celoj teritoriji Žarkova i okoline u bilo koje doba dana ili noći.

  Vodoinstalaterske usluge – Vodoinstalater Žarkovo

  Vodoinstalaterske usluge

  U usluge ubrajamo apsolutno sve intervencije koje se obavljaju na kanalizacionom, odnosno vodovodnom sistemu i sanitarijama. Pružamo Vam profesionalne i uvek dostupne  usluge na celoj teritoriji Žarkova i okoline. U svakom trenutku nas možete angažovati ili pozvati za dobijanje neophodnih informacije. Kada je situacija hitna, naš servis za hitne intervencije je na raspolaganju u bilo koje doba dana i noći. Svi vodoinstalateri u našem timu su iskusni i kvalifikovani da profesionalno pružaju vodoinstalaterske usluge klijentima. Poslujemo po savremenom principu pružanja usluga i sve obavljamo na najvišem nivou. Svetski standardi su ono što ćete dobiti angažovanjem našeg tima vodoinstalatera.

  Vodoinstalaterske usluge vršimo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Kako bismo Vam pružili kvalitet, neophodno je da pored potrebnog znanja i veštine u radu, posedujemo i opremu kojom ćemo upotpuniti celokupnu uslugu. Dobijate stoprocentnu posvećenost problemu od strane svakog vodoinstalatera. Tu smo da Vam veoma brzo omogućimo funkcionalnost kupatila ili kuhinje kada dođe do određenog kvara. Vodoinstalaterske usluge vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Curenje vode, pucanje cevi, zagušena kanalizacija… sve su to problemi sa kojima se svakodnevno susrećemo širom Žarkova. Vršimo snimanje cevi kamerom kada želite da proverite u kakvom je stanju cevovod Vašeg doma ili poslovnog prostora. Posedujemo kamere navišeg kvaliteta i rezolucije, koje dopiru do svih delova cevi.

  Kada se obavlja intervencija odgušenja kanalizacije, vršimo mašinskim putem ili ručno odgušenje kanalizacije, u zavisnosti od stepena zagušenja. Garantujemo Vam dolazak na adresu u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite u Žarkovu. Kod nas ne postoje nepredviđeni troškovi, možete biti sigurni da ćemo svaku intervenciju završiti u dogovorenom roku. Uvek imamo spremne dežurne vodoinstalatere koji će odmah po pozivu izaći na teren. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button