• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Hitne intervencije

  Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. U hitne intervencije se ubrajaju svi problemi koji zahtevaju brz dolazak na adresu i hitno rešavanje istih. Za sve hitne intervencije, odgušenje kanalizacije, servis bojlera, zamena ventila za vodu, naš dežurni vodoinstalater je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Hitne intervencije – Vodoinstalater Žarkovo

  Hitne intervencijeNa raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, bez obzira koje je doba dana i noći, da se pobrinemo za rešavanje hitnih intervencija. Od velikog je značaja da se u takvim situacijama reaguje brzo i efikasno, zbog toga smo u naš tim uvrstili najbolje vodoinstalatere koji su specijalizovali svoje veštine i spremni su da u svakom trenutku izađu na teren i pobrinu se za nastali problem. Hitne intervencije vršimo na celoj teritoriji Žarkova i okoline i gotovo svakodnevno dobijamo pozive za neku od situacija koja se tretira kao hitna, tako da smo uigrani i odmah znamo kako se prema određenom kvaru postupa u datom trenutku. S obzirom da se na terenu mogu dogoditi i neke nepredviđene situacije, spremni smo da reagujemo u trenutku kako bismo odmah sprečili veću štetu.

  Poplava u domu ili poslovnom prostoru je najgora posledica loše tretiranog vodovodnog sistema, odnosno zanemarenih kvarova koji mogu da se jave mnogo pre nastanka havarije. Najvažnije je da se odmah nakon primećivanja da nešto ne funkcioniše kako treba, bilo da je reč o cevima, sanitarijama, bojleru ili kanalizaciji, pozove vodoinstalater i tako ćete sprečiti potencijalnu poplavu, potpuni prestanak sa radom, ali i veće novčane troškove. Hitne intervencije obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu, Vaše je samo da nas pozovete.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima sedam dana u nedelji. Angažmanom naših vodoinstalatera, dobijate stručnost, kvalitet i iskustvo koje je neophodno za najbolje rezultate. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Možete se informisati o svemu onome što Vam nudimo kada je reč o vodoinstalaterskim uslugama, samo jednim pozivom našeg dežurnog vodoinstalatera. Koristimo najsavremeniju opremu za izvršenje svih intervencija kao i izvođenje vodoinstalaterskih radova. Za potpunu funkcionalnost Vašeg doma i poslovnog prostora će se pobrinuti kvalifikovani vodoinstalateri. Nakon poziva dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button