• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Popravka vodokotlića

  Popravka vodokotlića spada u naše najučestalije usluge. Popravka vodokotlića, zamena ventila za vodu, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka vodokotlića takođe obuhvata i montažu vodokotlića, odnosno njegovu zamenu.

  Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Žarkovo

  Popravka vodokotlićaPopravka vodokotlića može biti veoma jednostavna, ali nekada ume biti znatno kompleksnija u zavisnosti o kakvom kvaru i kakvom vodokotliću je reč. Ono što je važno napomenuti, ne pokušavajte sa popravkom vodokotlića sami, već pozovite stručno lice kako se ne bi prouzrokovala veća šteta. Koliko god se kvar nekada činio bezazlenim, nestručno rukovanje može dovesti do poplave kao i nemogućnosti kasnije popravke postojećeg vodokotlića te je kupovina novog jedino rešenje.

  Kako biste poštedeli sebe bespotrebnih i nepredviđenih troškova, pozovite nas da se pobrinemo za popravku vodokotlića brzo i efikasno. Na raspolaganju smo Vam u svakom trenutku, samo nas pozovite. Popravka vodokotlića na celoj teritoriji Beograda je ono što svakodnevno obavljamo, pored ostalih vodoinstalaterskih usluga za koje nas takođe možete angažovati. Vršimo popravku svih tipova vodokotlića, što se odnosi i na ugradni vodokotlić. Garantujemo brz dolazak na adresu, posebno kada su u pitanju hitne intervencije.

  Ukoliko je potrebno zameniti crevo vodokotlića, podesiti nivo vode u vodokotliću ili njegova zamena, mi ćemo se za to pobrinuti. Takođe vršimo ugradnju vodokotlića za Vaše privatne i poslovne prostore. U svakom trenutku nas možete pozvati ukoliko imate bilo kakvih pitanja koja se odnose na vodoinstalaterske usluge koje Vam pružamo u svim gradskim opštinama. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i popravku vodokotlića vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Za sve vodoinstalaterske usluge se brinu kvalifikovani vodoinstalateri sa velikim znanjem i iskustvom. Koristimo isključivo najsavremeniju opremu i nudimo Vam uslugu najvišeg kvaliteta, po svetskim standardima. O čemu god da je reč, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Rezervišite nas za izvođenje vodoinstalaterskih radova u slučaju izgradnje novih objekata gde je neophodna intervencija vodoinstalatera. Poštujemo Vaše vreme, pa samim tim i rokove predviđene za završetak intervencije. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button