• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Snimanje cevi kamerom

  Snimanje cevi kamerom je najbolja metoda lociranja problema u kanalizacionoj cevi. Za snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije Vodoinstalater Žarkovo je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom vršimo kamerama visoke rezolucije koje vide i najmanju pukotinu ili promenu na cevi.

  Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Žarkovo

  Snimanje cevi kameromVažno je održavati cevi ispravnim, bilo da su to cevi u Vašem domu, poslovnom prostoru i bilo kom objektu gde postoji kanalizacioni sistem, potrebno je njegovo održavanje. Provera cevovoda se vrši uglavnom kada dođe do nekog kvara ili neprijatne situacije kao što je pucanje cevi i izlivanje fekalnih voda ili bilo koje zagušenje ili blokada u cevi. Ono što je opasno jeste nastanak poplave koji može da prouzrokuje štetu ne samo Vama već i Vašem komšiji. Kada se poplava proširi, troškovi postaju mnogo veći, kao i dodatna obaveza oko angažovanja vodoinstalatera, praćenja svih radova, itd. Ukoliko se obratite nama, svaka intervencija prolazi u najboljem redu, profesionalno i bez nereda jer iza sebe ostavljamo čist prostor.

  Možete nas angažovati za sve vodoinstalaterske usluge jer Vam garantujemo kvalitet i uslugu na najvišem nivou, po svetskim standardima. Snimanje cevi vršimo na celoj teritoriji Žarkova i okoline, svakog dana u terminima koji Vama odgovaraju. Snimanjem cevi se najbolje može videti da li je došlo do nekog oštećenja na cevima i gde se tačno ono nalazi. Uz pomoć najbolje tehnologije i kamera visoke rezolucije, detektujemo kvar, gde god da se on nalazi jer imamo kamere koje dosežu do svih delova cevi. Sve to se prati preko računara uz nadzor kvalifikovanog vodoinstalatera.

  Snimanje cevi kamerom vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, kontaktirajte nas i raspitajte se o svemu što Vam nudimo na polju pružanja vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li Vam je potrebna usluga  snimanja cevi kamerom ili neka druga intervencija, pobrinućemo se da sve prođe u najboljem redu, brzo i efikasno. Nakon poziva dolazimo na adresu u najkraćem vremenskom roku. Dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Vršimo izvođenje svih vodoinstalaterskih radova i obavljamo hitne intervencije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button