• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Zamena slavine

  Zamena slavine je još jedna od usluga koju pružamo sedam dana u nedelji. Zamena slavine, zamena česme, zamena tuš baterije, zamena ventila za vodu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine takođe obuhvata i popravku slavine, popravku baterije kao i popravku česme.

  Zamena slavine – Vodoinstalater Žarkovo

  Zamena slavineDokazano je da neispravna česma i slavina mogu uticati na visinu računa za vodu. Ukoliko ignorišete curenje vode koje može da se javi na slavini, kasnije se može prouzrokovati veći kvar, pa će njena zamena biti obavezna. Važno je održavati sve sanitarije, slavine i česme u domu ili poslovnom prostoru jer se tako održava i potpuna funkcionalnost prostora. Čak i ako dođe do manjeg kvara, brzom intervencijom to neće uticati negativno na ostatak sistema. Zbog toga je veoma važno da na prve znakove zastoja u vodovodnom sistemu Vašeg doma i određene neispravnosti, pozovete vodoinstalatera koji će se pobrinuti da sve ponovo funkcioniše besprekorno. Zamenu slavine vršimo na celoj teritoriji Žarkova i okoline, svakog dana. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva.

  Kakav god da je problem sa slavinom, pobrinućemo se da on što pre bude saniran. S obzirom da se na tržištu može pronaći veliki izbor slavina, što se tiče samog materijala, oblika, pa čak i proizvođača, tu smo da Vam pomognemo u odabiru ukoliko Vam je potreban naš savet. Zamena slavine ne oduzima previše vremena kada taj posao obavlja stručno lice. Reč je o veoma jednostavnoj intervenciji za koju nije potrebno više od 15 minuta. Nakon što obavimo zamenu slavine, ostavljamo uredan prostor iza sebe. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Posedujemo najsavremeniju opremu i sve vodoinstalaterske usluge vršimo na najvišem nivou po svetskim standardima.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i zamenu slavine vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Možete nas angažovati za zamenu vodovodnih cevi, snimanje cevi kamerom, sve vrste odgušenja i ostalih vodoinstalaterskih intervencija. Stručni vodoinstalateri će se pobrinuti da sve bude obavljeno detaljno i temeljno. Takođe svakodnevno vršimo hitne intervencije za koje nas možete angažovati u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button