• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Ugradnja sanitarija

  Ugradnja sanitarija je još jedna od usluga koju svakodnevno pružamo za fizička i pravna lica. Ugradnja sanitarija, montaža bojlera, montaža lavaboa, zamena wc šolje, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ugradnja sanitarija od strane profesionalnih vodoinstalatera sa računom i garancijom na kvalitet pružene usluge.

  Ugradnja sanitarija – Vodoinstalater Žarkovo

  Ugradnja sanitarijaUgradnju sanitarija vršimo na celoj teritoriji Žarkova i okoline, svakog dana, pouzdano i profesionalno. Ukoliko renovirate ili opremate kupatilo, na raspolaganju smo Vam za ugradnju sanitarija, kao i sve ostale intervencije koje mogu da Vam zatrebaju, a odnose se na vodoinstalaterske usluge. Nudimo Vam uslugu na najvišem nivou, po svetskim standardima bilo da je reč o ugradnji sanitarija, zameni vodovodnih cevi, popravci sanitarija ili nečemu drugom, možete računati na našu profesionalnost. Nakon svake intervencije ostavljamo uredan prostor iza sebe i dajemo Vam račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Pozovite nas u bilo koje doba dana i rezervišite naše usluge u terminima koji Vama odgovaraju.

  Obavljamo i hitne intervencije, garantujući Vam brz dolazak na adresu. U sanitarije spadaju svi elementi u Vašem kupatilu, kao što su kada, wc šolja, umivaonik, vodokotlić, bojler, česme, slavine, sve što čini jedan prostor funkcionalnim. Nakon instalacije, odnosno ugradnje sanitarija, vršimo proveru ispravnosti i tek nakon što se uverimo da sve funkcioniše u najboljem redu, napuštamo Vaš prostor. Kako bi sve proteklo u najboljem redu kada su u pitanju naše usluge, koristimo najsavremeniji alat i opremu. Za sve intervencije se brinu naši licencirani vodoinstalateri sa velikim znanjem i iskustvom.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, te ugradnju sanitarija obavljamo za Vaš privatni i poslovni prostor. Ugradnja sanitarija po najpovoljnijim cenama u gradu, pristupačnim svačijem budžetu. Kada su sanitarije postavljene kako treba, možete biti sigurni da će sve funkcionisati u najboljem redu u svakom trenutku. Na raspolaganju smo Vam za održavanje i servisiranje sanitarija u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Brza, efikasna i detaljna usluga su ono što Vam pružaju naši profesionalni i pouzdani vodoinstalateri. Možete nas pozvati za sve konsultacije u svakom trenutku jer smo dostupni 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button