• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Odgušenje kanalizacije

  Odgušenje kanalizacije radimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere, otpušavanje cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje kanalizacije radimo mašinski, pod pritiskom kao i woma vozilima.

  Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Žarkovo

  Odgušenje kanalizacijeOdgušenje se može izvršiti ručnim i mašinskim putem, od toga zavisi koliki je stepen zagušenja i koja metoda će se pokazati kao delotvornija. Ne preporučuje se odlaganje ove intervencije posebno jer se tako može dovesti do ozbiljnijeg stepena zagušenosti, a posledice toga mogu biti i vraćanje vode iz slivnika, samim tim i opasnost od nastanka poplave. Kada se dogodi da je wc šolja zagušena do te mere da je ne možete koristiti, radi se o većem stepenu zagušenosti i nema daljih odlaganja za pozivanje vodoinstalatera. Mi Vam nudimo profesionalno odgušenje na celoj teritoriji Žarkova i okoline u svakom trenutku.

  Neprijatni mirisi koji se uvek javljaju uz zagušenost kanalizacije su samo još jedan razlog zašto je važno da se ova intervencija obavi što pre. Zagušenošću kanalizacije u potpunosti gubite funkcionalnost kupatila ili ona postaje otežana u slučaju da nije nastupilo totalno zagušenje. Ukoliko se radi odgušenje sajlom, može se obaviti ručno ili mašinskim sajlama, takođe vršimo i odgušenje WOMA vozilom. Mašinsko odgušenje se obavlja u situacijama kada je stepen zagušenosti veoma veliki i ne preostaje ništa drugo nego da se preduzmu ozbiljnije mere odgušenja.

  Takođe se može vršiti i odgušenje pod pritiskom, a za sve to će se pobrinuti kvalifikovani vodoinstalateri sa velikim iskustvom u radu. Odgušenje kanalizacije vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima tako da nas možete angažovati za odgušenje kanalizacije u privatnom i poslovnom posedu. Posedujemo najsavremeniju opremu kako bismo svaku intervenciju mogli da obavimo na najvišem nivou, po svetskim standardima. Odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije jer je važno da se obezbedi funkcionalnost prostora što pre. Garantujemo Vam pouzdanu i profesionalnu uslugu, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. Takođe dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button