• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Montaža bojlera

  Montaža bojlera je još jedna od usluga koju pružamo za fizička i pravna lica. Montaža bojlera, servis bojlera, zamena ventila za vodu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža bojlera podrazumeva i montažu kuhinjskog i montažu protočnog bojlera.

  Montaža bojlera – Vodoinstalater Žarkovo

  Montaža BojleraPored toga što je izuzetno važno da bojler bude u potpunosti funkcionalan, jednako je važno da on bude pravilno montiran. Ukoliko se montaža  ne obavi adekvatno, to kasnije može uticati na njegovu ispravnost i česte kvarove. Takođe u slučaju da bojler nije montiran na pravi način, rizikujete da se u nekom trenutku otkači sa zida ili izazove posledice po Vas tokom korišćenja tuša, odnosno prilikom kupanja. Nudimo Vam pouzdanu i profesionalnu montažu bojlera u svakom trenutku, gde god da se nalazite u Žarkovu ili okolini. Vršimo montažu svih bojlera, nezavisno od proizvođača, marke ili zapremine bojlera. Možete nas angažovati putem naših telefonskih linija  a takođe i jednim pozivom dobiti sve informacije koje Vas zanimaju a odnose se na odabir novog bojlera, tu smo da pomognemo.

  Bez obzira da li vršite zamenu starog bojlera novim ili jednostavno opremate kupatilo, kuhinju, poslovni prostor… gde je neophodno korišćenje bojlera, tu smo da Vam obezbedimo najbolju montažu. Naše usluge su Vam uvek dostupne, a za sve se brinu kvalifikovani i stručni vodoinstalateri sa potrebnim kvalifikacijama za obavljanje svih vodoinstalaterskih intervencija. S obzirom da je montaža bojlera na celoj teritoriji Žarkova dostupna jednim pozivom našeg servisa, ovo je intervencija koju svakodnevno obavljamo u svim gradskim opštinama.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i montažu bojlera vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Garantujemo dolazak na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam pružili kvalitetnu i profesionalnu uslugu, na najvišem nivou, po svetskim standardima. Montaža kuhinjskog bojlera ili montaža protočnog bojlera su za nas rutinske intervencije. Takođe obavljamo skidanje bojlera sa zida ukoliko se vrši zamena. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Radimo hitne intervencije, brzo i efikasno. Na usluzi smo Vam u bilo koje doba dana i noći, što znači da smo dostupni 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button