• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00
 • Zamena ventila za vodu

  Zamena ventila za vodu za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi, zamena EK ventila, zamena glavnog ventila u kupatilu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena ventila za vodu u slučaju kvara na ventilu i izlivanja vode u bilo koje doba dana ili noći.

  Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Žarkovo

  Zamena ventila za voduZamenu ventila za vodu vršimo na celoj teritoriji Žarkova i okoline, svakog dana. Ukoliko primetite da ventil za vodu u Vašem domu ili poslovnom prostoru propušta vodu, odnosno da se oko njega nalazi više kapljica vode, da pri navoju ne reaguje ili je previše olabavljen, neophodno je obaviti njegovu zamenu.

  Značaj ventila je veoma važan i to će Vam svaki vodoinstalater reći. Njihova uloga je da u trenucima kada je potrebno zaustaviti dotok vode iz određenih razloga, to i omoguće. Najčešće se zavijaju u situacijama kada se obavljaju određene intervencije koje ne mogu biti izvršene ukoliko voda protiče kroz sistem. Zbog toga ne preporučujemo da sami obavljate bilo kakve popravke, pa čak ni zamenu ventila za vodu jer može doći do poplave zbog intervenisanja nestručnog lica.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Zamenu ventila za vodu vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Ventili mogu biti sačinjeni od različitih materijala, a najčešće su u upotrebi ventili za vodu od mesinga. Korozija može biti jedan od uzročnika za prestanak rada ventila za vodu, ali i kamenac koji takođe može da ošteti njegovu funkciju. S obzirom da se ventil nekada uopšte ne proverava, kasnije mogu biti veće posledice ukoliko se dogodi pucanje cevi ili neki drugi problem na vodovodnim cevima gde je potrebno zaviti ventil za vodu. Ukoliko primetite da je došlo do neke vidljive promene na samom ventilu, pozovite nas i vodoinstalater će se pobrinuti za zamenu ventila. Nudimo Vam pouzdanu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu u svako doba.

  Za izvođenje svih vodoinstalaterskih radova koristimo najsavremeniju opremu kojom upravljaju kvalifikovani vodoinstalateri. Garantujemo brz dolazak na adresu, odmah nakon Vašeg poziva. Takođe dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Obavljamo hitne intervencije brzo i efikasno. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button